/Apple testează o funcţie numită OS Recovery, care îţi permite să îţi recuperezi ultima variantă de iOS instalată fără PC sau Mac – Mobilissimo.ro

Apple testează o funcţie numită OS Recovery, care îţi permite să îţi recuperezi ultima variantă de iOS instalată fără PC sau Mac – Mobilissimo.ro


Ziua şi scăparea de funcţie din iOS 14 şi după ce am văzut noul multitasking, acum descoperim o funcţie numită OS Recovery. Aceasta şi-ar permite utilizatorului să îşi recupereze instalarea de iOS de pe iPad sau iPhone, fără a fi nevoie de conectare la Mac sau PC. E vorba de un firmware restore OTA.

Cei de la 9to5Mac care au descoperit funcţia într-un beta de iOS 13.4 (versiunea a treia) afirma că este “o modalitate de a da restore la un iPhone, iPad, ba chiar şi alte produse Apple” fără a le conecta la un computer. Funcţia se afla încă în dezvoltare şi tot ce avem este ecranul de pornire. Ar fi inspirată de macOS Internet Recovery, care există de câţiva ani deja.

iOS Recovery

Aceasta permite reinstalarea sistemului de operare via conexiune wireless, fără a avea nevoie de alt computer în zonă. Zvonurile afirmă şi că această noutate ar face aluzie la un iPhone fără porturi. Cu iTunes mort, fără nevoie de a conecta telefonul la PC şi cu presiunile legate de USB-C de la UE, Apple clar se pregăteşte de un viitor fără conectoare. De jack audio a scăpat deja, iar fără Lightning poţi face un telefon şi mai rezistent la apă şi praf.

Problema e că fără port depinzi de încărcarea wireless, care nu a ajuns încă la viteze demne de a înlocui încărcarea pe fir. Pe de altă parte aflăm şi că iPhone 12 va avea suport WiFi 802.11ay, un standard foarte rapid, care ar ajuta la procesele de Recovery şi transferurile de fişiere mari Backup.

⚡ -3% din preț pe
QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Original Source